2014 var ett riktigt guldår för svensk poker. Då vann nämligen svensken Martin Jacobson VM. Förra året var dock inget succé-år för honom och han lyckades bara få prispengar i två turneringar.

30353-gambling

I ett inlägg som vi tidigare har publicerat skriver vi om att förstaplatsen i poker-VM år 2014 kammades hem av ingen mindre än en svensk.

”Poker-VM avgjordes i Las Vegas, USA i mitten av november. Vem som vann? Ingen mindre än Martin Jacobson, från Sverige.” Läs mer.

För ett par månader sedan gick 2015 års VM i poker av stapeln och man hade höga förhoppningar om att svensken Martin Jacobson även det här året skulle hamna på en bra placering. Så gick det dock inte, alls. Svenskstjärnan stod nämligen för ett riktigt praktfiasko, enligt Aftonbladet. Han slogs ut redan första dagen. Han klev in under tisdagskvällen svensk tid och var utslagen tidigt på onsdagsmorgonen. Enligt liverapporteringen från arrangörens sida så hade svensken det motigt under hela dagen och det var amerikanaren Garrett Gruener som slog ut honom. Jacobson satt med två par i damer och tvåor medan amerikanaren satt på en hand med två par i ess och knektar.

Inget bra år

Jacobson kommenterade sin fiaskoturnering i sociala medier och skrev att han nu ser framemot VM 2016. Och han hoppades även på att det nya året skulle bringa honom lite ny tur. Han hade nämligen ett misslyckat WSOP förra året och lyckades bara nå prispengarna vid två tillfällen. Totalt spelade han ihop 88 000 kronor, vilket bara var en bråkdel av det han lyckades spela ihop året innan.